Την Τετάρτη (9/9) οι κληρώσεις Basket League και του Σούπερ Καπ

Αύριο η κλήρωση του πρωταθλήματος και της νέας διοργάνωσης της ΕΣΑΚΕ.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της μπασκετικής δράσης αρχίζει με την διεξαγωγή των κληρώσεων του 29ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος της Basket League 2020-21 και του νέου θεσμού του ΕΣΑΚΕ, του Super Cup που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 23, 24 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» με την συμμετοχή των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος, του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, της ΑΕΚ, του Περιστερίου και του Προμηθέα.

Η εκδήλωση για τις δύο κληρώσεις θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα Τύπου του Κεντρικού Σταδίου του ΟΑΚΑ.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19 στην εκδήλωση θα παραβρεθούν αποκλειστικά εκπρόσωποι και αθλητές των ομάδων της Basket League, εκπρόσωποι των χορηγών και δημοσιογράφοι της ΕΡΤ.

Από την μεριά του ο ΕΣΑΚΕ ζήτησε  συγγνώμη για τον αποκλεισμό από την εκδήλωση των εκπροσώπων των ΜΜΕ και των λοιπών προσκεκλημένων και ευχήθηκε την επόμενη σεζόν οι συνθήκες να επιτρέψουν να γίνει κανονικά η εκδήλωση.

 

 

© Πηγή: to10.gr