Πήρε Γκριν ο Χαρίλαος Τρικούπης (pic)

Οι διοικούντες τον Χαρίλαο Τρικούπη συνεχίζουν την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της «παρθενικής» συμμετοχής του συλλόγου στην Α1 μπάσκετ των ανδρών. Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα του Μεσολογγίου απέκτησε τον Ντεβόντε Γκριν, όπως γνωστοποίησε το γραφείο που εκπροσωπεί τον 23χρονο Αμερικανό. Ο ύψους 1,91μ. άσος, ο οποίος είναι αδελφός του άσου των Λέικερς, Ντάνι, αποφοίτησε […]

Οι διοικούντες τον Χαρίλαο Τρικούπη συνεχίζουν την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της «παρθενικής» συμμετοχής του συλλόγου στην Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα του Μεσολογγίου απέκτησε τον Ντεβόντε Γκριν, όπως γνωστοποίησε το γραφείο που εκπροσωπεί τον 23χρονο Αμερικανό.

Ο ύψους 1,91μ. άσος, ο οποίος είναι αδελφός του άσου των Λέικερς, Ντάνι, αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, όπου στην τελευταία χρονιά του με τους «Χούζιερς» είχε μέσο όρο 10,8 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ σε 22,1 λεπτά συμμετοχής. Αγωνίστηκε σε συνολικά 29 παιχνίδια στη διάρκεια της σεζόν 2019-20, ενώ στα επτά από αυτά ήταν βασικός.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook