Σικάγο Μπουλς : Απολύθηκε ο Τζιμ Μπόιλεν

Οι Σικάγο Μπουλς προχώρησαν σε μια κίνηση που χαρακτηρίστηκε δύσκολη, αλλά υποστηρίχθηκε ότι πρέπει να γίνει το επόμενο βήμα.

Συγκεκριμένα οι «ταύροι» βρίσκονται τώρα σε αναζήτηση προπονητή καθώς ανακοίνωσαν την Παρασκευή (14/8) τη λύση της συνεργασίας τους με τον Τζιμ Μπόιλεν ύστερα από απόφαση του Αρτούρας Καρνισόβας.

Ο GM της ομάδας του Σικάγο δήλωσε για την απόφασή του: «Πήρα την απόφαση μετά από μεγάλη αξιολόγηση, ήταν σίγουρα μια δύσκολη απόφαση όμως η ομάδα πρέπει να κάνει το βήμα προς τα εμπρός και να κινηθεί προς μια νέα κατεύθυνση».

Ο 55χρονος προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Μπουλς τον Δεκέμβριο του 2018 και αποχώρησε με το ρεκόρ των 39 νικών και 84 ηττών.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του «ESPN», Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, υπάρχουν τέσσερις πιθανοί αντικαταστάτες για τον πάγκο των «ταύρων». Πρόκειται για τον Κένι Άτκινσον που απολύθηκε πριν από λίγους μήνες από τους Μπρούκλιν Νετς και τους Γουές Άνσελντ (assistant των Ντένβερ Νάγκετς), Άντριαν Γκρίφιν (assistant των Τορόντο Ράπτορς) και Ντάρβιν Χαμ (assistant των Μιλγουόκι Μπακς).

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook