ΑΕΚ : Κατσίβελης η επιστροφή

Έναν καλό πλέι μέικερ έψαχνε η ΑΕΚ που να γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα και από ότι φαίνεται τον βρήκε. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την Ένωση και θα επιστρέψει σε αυτήν μετά και την σεζόν 2015-16 όταν και αγωνίστηκε για πρώτη φορά. Εκεί μάλιστα θα βρει έναν παλιό […]

Έναν καλό πλέι μέικερ έψαχνε η ΑΕΚ που να γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα και από ότι φαίνεται τον βρήκε. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την Ένωση και θα επιστρέψει σε αυτήν μετά και την σεζόν 2015-16 όταν και αγωνίστηκε για πρώτη φορά.

Εκεί μάλιστα θα βρει έναν παλιό γνώριμο, τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Οι δύο τους θα συνεργαστούν για τρίτη φορά καθώς ήταν μαζί στην Αστάνα τη σεζόν 2016-17 αλλά και στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2017-18.

Ο Κατσίβελης αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία κανονικά από Δευτέρα 10/08 και το μοναδικό τώρα που απομένει σχετικά με την Ένωση είναι τι ακριβώς θα συμβεί στην περίπτωση του Βασίλη Τολιόπουλου, ο οποίος ήταν ένα βήμα πριν την αποχώρησή του από εκεί.

© Πηγή: to10.gr