Διαγόρας Δρυοπιδέων : Δήλωσε συμμετοχή στη Basket League

Η παραμονή του Διαγόρα Δρυοπιδέων στη Basket League έμοιαζε δύσκολη μέχρι πριν από μερικές ώρες. Ωστόσο, η ομάδα δήλωσε συμμετοχή αφού έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία. Οι «πράσινοι» δεν έδειχναν πρόθυμοι στην προοπτική της κορυφαίας κατηγορίας πρωταθλήματος στην Ελλάδα, όμως οι δυσκολίες θα είναι πολλές σε περίπτωση που αποχωρήσουν. Αύριο Πέμπτη (9/7) […]

Η παραμονή του Διαγόρα Δρυοπιδέων στη Basket League έμοιαζε δύσκολη μέχρι πριν από μερικές ώρες. Ωστόσο, η ομάδα δήλωσε συμμετοχή αφού έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία. Οι «πράσινοι» δεν έδειχναν πρόθυμοι στην προοπτική της κορυφαίας κατηγορίας πρωταθλήματος στην Ελλάδα, όμως οι δυσκολίες θα είναι πολλές σε περίπτωση που αποχωρήσουν.

Αύριο Πέμπτη (9/7) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη του Διοικητικού συμβουλίου για να αποφασισθεί το μέλλον του σωματείου.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο Διαγόρας θα συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα. Αν δεν πάρει μέρος, τότε του επιτρέπει ακόμη και να παραχωρήσει τη θέση σε άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση όμως, το γεγονός πως ο Διαγόρας Δρυοπιδέων δήλωσε συμμετοχή στη Basket League για τη σεζόν 2020/21 είναι δεδομένο. Αυτό σημαίνει ότι ο σύλλογος δεν θα μπορεί σε καμία περίπτωση να «πέσει» στην Α2 κατηγορία μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Εφόσον δεν δώσει το «παρών» στα παρκέ της πρώτης κατηγορίας, τότε η εναλλακτική είναι είτε η δεύτερη Εθνική είτε τα τοπικά πρωταθλήματα.

© Πηγή: to10.gr