Λέοναρντ: «Παίρνω εκατομμύρια, τι σημασία έχουν 3-4 μήνες σε καραντίνα;»

Tο NBA μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στην δράση. Η επανεκκίνηση θα γίνει στο Ορλάντο, με τον Μέγιερς Λέοναρντ να μιλάει για τη συνέχιση της σεζόν.

Ο φόργουορντ/σέντερ των Μαϊάμι Χιτ εμφανίστηκε ρεαλιστικός, τονίζοντας πως παίρνει εκατομμύρια για να παίζει μπάσκετ και δεν έχουν σημασία 3-4 μήνες στην «φούσκα».

O Λέοναρντ δήλωσε αρχικά: «Μίλησα αρκετά με τον κόουτς (Έρικ Σπόλστρα) με μηνύματα. Και του είπα αρχικά: Κοίτα να δεις, παίρνω εκατομμύρια για να παίζω μπάσκετ, ένα άθλημα που αγαπάω έτσι κι αλλιώς.

Δεύτερον, ο αδελφός μου έκανε δύο 9μηνες θητείες στο Αφγαντιστάν για πολύ λιγότερα χρήματα. Εμείς θα είμαστε σε φούσκα για 3-4 μήνες το πολύ, τι σημασία έχει λοιπόν;»

Κλείνοντας, ο Λέοναρντ είπε: «Είναι περίεργες εποχές. Το σάλαρι καπ θα δεχθεί ισχυρό χτύπημα. Και να πούμε και κάτι άλλο: Αν δεν παίζαμε, τότε θα δεχόταν ακόμα πιο δυνατό χτύπημα.

Πάντα λέω ότι είμαι ένας απλός τύπος που απλώς έτυχε να παίζει στο ΝΒΑ. Αν μου αρέσει το τι συνεπάγεται αυτό; Σίγουρα. Πιστέψτε με όμως, όλο αυτό φέρνει και πολύ άγχος το οποίο όλοι οι παίκτες είμαστε διατεθειμένοι να περάσουμε. Τέλος».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook