Κοκόσκοφ: «Από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο η Φενέρμπαχτσε»

Ο Ίγκορ Κοκόσκοφ είναι ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε, με τον 48χρονο να υπογράφει συμβόλαιο τριών χρόνων με την τούρκικη ομάδα.

Ο Σέρβος κόουτς διαδέχεται τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Φενέρ και στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος.

Παράλληλα, χαρακτήρισε την ομάδα της Τουρκίας, ως έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους παγκοσμίως.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα ανήκω στην οικογένεια της Φενέρμπαχτσε. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτή την ευκαιρία. Γνωρίζω την ιστορία και την παράδοση της Φενέρμπαχτσε. Επίσης, γνωρίζω ότι η Φενέρμπαχτσε έχει έναν πολύ μεγάλο πυρήνα φιλάθλων σε όλο τον κόσμο.

Μπορούμε να πούμε ότι η Φενέρμπαχτσε είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Νιώθω μεγάλη ευθύνη για τους φίλους της ομάδας και τους ανθρώπους που μου έδωσαν τη δυνατότητα να αναλάβω αυτό το σημαντικό εγχείρημα. Γι’ αυτό, θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω τις ικανότητές μου, τη γνώση και την εμπειρία μου για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ξέρω ότι οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε αγαπούν το τμήμα μπάσκετ. Γι’ αυτό, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να τους κάνω χαρούμενος, κατακτώντας τρόπαια».

 

© Πηγή: to10.gr