«Ο Σλούκας δεν θα παίζει στη Φενέρμπαχτσε την επόμενη σεζόν» (pic)

Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν παραμένει ο Κώστας Σλούκας. Όχι απλά για να προστεθεί στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ ως μία υπερπολύτιμη λύση, αλλά για να γίνει ο ηγέτης της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα!

 

Το αν θα μείνει ο Έλληνας γκαρντ στη Φενέρμπαχτσε είναι εξαιρετικά αβέβαιο και πολλά θα κριθούν αν τελικά μείνει στην τεχνική ηγεσία ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Αν παραμείνει ο Σέρβος, τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες παραμονής και του Σλούκα. Ωστόσο, η «υπόθεση Ομπράντοβιτς» έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμη.

Τα δημοσιεύματα των Τούρκων για την περίπτωση των δύο αντρών πληθαίνουν και όλα είναι ανοιχτά. Δημοσιογράφος της «Cumhuriyet» πάντως, είναι σίγουρος, σιγουρότατος θα λέγαμε, ότι ο Σλούκας μαζί με 4 ακόμα πρωτοκλασάτους παίκτες, δεν θα αγωνίζονται στη Φενέρμπαχτσε την επόμενη σεζόν!

«Σλούκας, Ντατόμε, Κάλινιτς, Νάναλι και Λοβέρν… Ονόματα που δεν θα υπάρχουν την επόμενη σεζόν στη Φενέρμπαχτσε… Είναι σαφές πλέον…», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Τα οικονομικά προβλήματα της Φενέρ είναι γνωστά και αυτά πιθανότατα θα οδηγήσουν σε μεγάλη αποδυνάμωση του ρόστερ. Με τον Ολυμπιακό να έχει μεγάλη ευκαιρία, σε περίπτωση αποχώρησης του Σλούκα από την Τουρκία, να τον αποκτήσει και να οικοδομήσει πάνω του μία σπουδαία ομάδα! Έτοιμη για μεγάλα πράγματα…

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook