Προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου στις 3 Ιουνίου ο Γιαννακόπουλος

Με μια φωτογραφία από την προηγούμενη συνέντευξη Τύπου και με μια ημερομηνία που δείχνει πως είναι έτοιμος να μιλήσει για όλους και για όλα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επί της ουσίας προανναγγέλει την επόμενη παρουσία του.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έβαλε στο Instagram μια φωτογραφία από συνέντευξη που είχε δώσει και έγραψε: «Τα υπόλοιπα 03/06/2020».

Όλα αυτά έρχονται μία μέρα μετά τις εξελίξεις με την Ευρωλίγκα και με τις φήμες για αποχώρηση του Παναθηναϊκού από τη διοργάνωση να είναι πιο έντονες από ποτέ. Ο Γιαννακόπουλος αναμένεται να μιλήσει στις 3 Ιουνίου για το μέλλον της ομάδας μπάσκετ, αλλά και για τη γενικότερη στάση που θα κρατήσει από εδώ και στο εξής σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του ίδιου και του συλλόγου.

Πιθανότατα να αναφερθεί και στον Βοτανικό, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το περσινό καλοκαίρι ο Γιαννακόπουλος είχε αφήσει ανοιχτό παράθυρο αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό, σε περίπτωση που δεν μαζευτούν τα 20 εκατομμύρια στο PAO Alive. Ποσό, φυσικά, που δεν υπήρξε ποτέ.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook