Καλάθης: «Ευχαριστώ τους φίλους του Παναθηναϊκού γι’ αυτή τη χρονιά»

Ο Νικ Καλάθης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, αφού οι πράσινοι προχωρούν σε διαφορετικό πλάνο και με άλλα οικονομικά δεδομένα, κάτι που σημαίνει ότι ο Έλληνας γκαρντ δεν θα είναι στην επόμενη μέρα στο τριφύλλι.

Ήδη το ενδιαφέρον είναι έντονο, με την Μπαρτσελόνα μάλιστα να καταθέτει και πρόταση ύψους 5,5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια στον Καλάθη, ενώ αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες ομάδες με επίσημες προσφορές όταν μείνει και τυπικά ελεύθερος.

Όσον αφορά τον Έλληνα γκαρντ, αυτός μετά το οριστικό τέλος της Euroleague έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω Instagram τονίζοντας ότι η Euroleague πήρε την σωστή απόφαση, ενώ ευχαρίστησε και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού΄με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του.

«Ηταν μια τρελή χρονιά. Μακάρι να μπορούσαμε να βλέπαμε τι θα γινόταν στο τέλος. Σίγουρα, όμως, υπάρχουν κάποια βράδια που θα θυμόμαστε. Η Ευρωλίγκα πήρε τη σωστή απόφαση για την υγεία όλων. Ευχαριστώ τους φίλους του Παναθηναϊκού γι’ αυτήν τη χρονιά» έγραψε ο Καλάθης στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση του:

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook