Δαπουλάκης: “Αξίζαμε τον τίτλο – Θέλω να συνεχίσω στον Εργοτέλη”

Για τον τίτλο με τον Εργοτέλη, το μέλλον του με τους “κιτρινόμαυρους” αλλά και πως αντιμετώπισαν οι αθλητές την καραντίνα μίλησε στον Athletic Radio 104.2 και την εκπομπή “Derby” ο Μύρων Δαπουλάκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Athletic Radio 104.2:

Για τον τίτλο με τον Εργοτέλη: “Το αξίζαμε. Προσπαθήσαμε τρία χρόνια για την κατάκτηση του τίτλου. Ήμουν σίγουρος ότι θα μπορούσαμε να το πάρουμε, αφού φέτος η ομάδα ήταν αποφασισμένη για το κάτι παραπάνω. Περιμέναμε μια τέτοια απόφαση, αφού η διοργανώτρια αρχή είχε αργήσει και μετά πήγαινε μακριά το πρόγραμμα και χαλούσε η νέα χρονιά”.

Για τον Εργοτέλη: “Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που πρέπει να βρίσκεται στις Εθνικές κατηγορίες μονίμως. Έχουμε ένα πρόεδρο που ενδιαφέρεται για τους παίκτες και την ομάδα. Θα πάμε με τον στόχο να κρατηθούμε στην κατηγορία και από εκεί και μετά βλέπουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι για το πως θα πάει η χρονιά”

Για την καραντίνα: “Μου φάνηκε πολύ περίεργο. Δεν έχουμε συνηθίσει να κάνουμε δύο μήνες διακοπή.Ήταν περίεργα. Κάτσαμε σπίτια μας, γυμναζόμασταν όσο γινόταν, αλλά τώρα με την επιστροφή είμαι αισιόδοξος για το καλύτερο”.

Για τον Γιάννη Βισκαδουράκη:Με τον κόουτς Γιάννη συνεργάζομαι από τα 14-15. Είμαστε μαζί χρόνια και τον γνωρίζω καλά. Το ήθελε πάρα πολύ και περισσότερο ακόμα από εμάς. Το αξίζει όπως όλοι στην ομάδα και είμαι χαρούμενος που του προσφέραμε αυτή την χαρά”.

Για το μέλλον του στον Εργοτέλη και την πρόκληση της Γ’ Εθνικής: “Θα είναι κάτι καινούργιο για εμένα. Θα τα καταφέρω. Έχει απαιτήσεις αυτή η κατηγορία αλλά για μένα είναι πρόκληση και μέσα από πολύ δουλειά θα τα καταφέρω. Θέλω να συνεχίσω στον Εργοτέλη και να αγωνιστώ μαζί του στις Εθνικές κατηγορίες, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα συνάντηση.

Για τον κόσμο της ομάδας: “Τους περιμένουμε και τη νέα χρονιά στο γήπεδο αφού μας στήριξαν φέτος. Ο πρόεδρος αγαπάει την ομάδα και θα προσπαθεί για το καλύτερο και θα πρέπει να τον στηρίξουν”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook