Δεν θέλει η Ευρωλίγκα να χαθεί η σεζόν…

Η Ευρωλίγκα θέλει να γίνει η διοργάνωση κανονικά και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα.

Από τους χειρισμούς της, από όσα συμβαίνουν καθημερινά και λέγονται από τους… πρωταγωνιστές της. Ο ισχυρός άντρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούντιν σε συνέντευξη του στο «Sovsport» υποστήριξε το παραπάνω γεγονός.

Ο πρόεδρος των Ρώσων, τόνισε ότι εξετάζονται άλλα πιθανά φορμάτ για να ολοκληρωθεί η χρονιά, ενώ ανέφερε ότι πολλά θα εξαρτηθούν από την στάση που θα κρατήσει το ΝΒΑ.

Αναλυτικά:

«Παίκτες, προπονητές, το υπόλοιπο σταφ και όλοι οι υπάλληλοι της ομάδας είναι σε καραντίνα στο σπίτι τους. Οι παίκτες κάνουν ατομικές προπονήσεις στο σπίτι τους. Όλοι ξένοι παίκτες έχουν φύγει από τη Μόσχα, εκτός από τους Χάκετ και Σαντ-Ρος, οι οποίοι αποφάσισαν ότι ήταν πιο ασφαλές να παραμείνουν. Το προπονητικό επιτελείο, επίσης είναι στη Μόσχα. Προσπαθούμε να είμαστε σε επικοινωνία με όλους», δήλωσε αρχικά.

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να συνεχιστεί η φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα: «Η κατάσταση έχει ως εξής: Η Ευρωλίγκα δεν είναι διατεθειμένη να κατεβάσει… ρολά. Καθημερινά εξετάζουν την κατάσταση, ελπίζοντας να τη συνεχίσουν με το υπάρχον φορμάτ ή κάποιο άλλο. Προτεραιότητα είναι να γίνουν κανονικά τα εναπομείναντα παιχνίδια. Αλλά, από την άλλη αυτή την στιγμή κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει με την πανδημία σε δύο εβδομάδες ή έναν μήνα. Επίσης, ξέρω ότι η Ευρωλίγκα εξετάζει και εναλλακτικές λύσεις για να συνεχιστεί η σεζόν. Έτσι, περιμένει βλέποντας τις εξελίξεις, για να κάνει τα βήματά της. Νομίζω ότι η θέση του ΝΒΑ, για το αν θα συνεχίσει ή όχι, θα παίξει μεγάλο ρόλο στην απόφαση της Ευρωλίγκας».

 

© Πηγή: to10.gr