Πάου Γκασόλ: «Η Μπαρτσελόνα είναι ελκυστική ιδέα»

Ο Πάου Γκασόλ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παίξει τη νέα σεζόν στην Μπαρτσελόνα, ειδικά μετά και την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2021.

Ο Ισπανός σέντερ φαίνεται ότι θα παρατείνει την καριέρα του για να παίξει στο Ρίο και η Μπάρτσα φαντάζει η πιο ιδανική επιλογή για τον ρυθμό του όπως δήλωσε και ο ίδιος σε συνέντευξη του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια ενδιαφέρουσα και ελκυστική ιδέα. Από τότε που έφυγα για τους Γκρίζλις πάντα έμοιαζε και πιο δύσκολο να γυρίσω. Ο αδερφός μου, Μαρκ, είπε πρόσφατα πως θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Τζιρόνα γιατί θα σήμαινε πολλά για αυτόν. Το ίδιο σημαίνει και για μένα η Μπαρτσελόνα. Θα δούμε, ίσως γίνει, ίσως όχι. Σίγουρα δεν με αφήνει αδιάφορο αυτή η προοπτική, αλλά θέλω να συνεχίσω να παίζω στο καλύτερο πρωτάθλημα και με τους καλύτερους παίκτες», τόνισε ο 40χρονος σέντερ.

Για τον τραυματισμό του που τον κρατά σχεδόν 13 μήνες τώρα εκτός δράσης: «Όλα είναι στον αέρα. Οι ιατρικές εγκαταστάσεις δεν λειτουργούν για να κάνω τη θεραπεία μου και δεν μπορώ να εξεταστώ για να δω πώς εξελίσσεται. Πηγαίνω μέρα με τη μέρα».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook