Κάποτε ο Λεμπρόν έσωσε τον Καρμέλο…

Αν και αντίπαλοι στα παρκέ, τους ενώνει μία πολύ δυνατή φιλία. Ο λόγος για τους Λεμπρόν Τζέιμς και Καρμέλο Άντονι, ο οποίοι είχαν ζήσει μία ιδιαίτερη στιγμή στις Μπαχάμες.

 

Ο Βασιλιάς τα είπε μαζί με τον Ντουέιν Γουέιντ μέσω ζωντανής μετάδοσης στο Instagram και πάνω στην κουβέντα τους, αποκάλυψε πως έσωσε την ζωή του Μέλο από σίγουρο πνιγμό..

Αναλυτικά όσα διηγήθηκε: «Πήραμε το σκάφος από τις Μπαχάμες, όλοι κολυμπούσαν στο μικρό σπήλαιο, κάτω από την επιφάνεια του νερού. Τότε βγήκαμε. Όλοι πήγαμε στη βάρκα. Ήταν δικό μου λάθος, γιατί προσπαθώ ακόμα να δω το τελευταίο μικρό κομμάτι από το barracudas. Τότε κοιτάζω προς τα επάνω, και το ρεύμα με παίρνει στη μέση του ωκεανού απέναντι από το σκάφος. Όλες οι άσχημες σκέψεις άρχισαν να περνάνε από το μυαλό μου για να είμαι ειλικρινής. Στη συνέχεια κοιτάζω προς τα πάνω στο σκάφος και βλέπω τον Μπρον να πηδάει από τη βάρκα σαν τον MacGyver. Πηδά από τη βάρκα στο νερό. Με έφερε πίσω με το ένα χέρι, ενώ κολυμπούσε με το άλλο. Έσωσε τη ζωή μου. Πραγματικά έσωσε τη ζωή μου».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook