Σκόλα: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω..»

Η ΔΟΕ αποφάσισε να αναβάλει τους Ολυμπιακού Αγώνες στο Τόκιο και ουσιαστικά να τους μεταφέρει το 2021 λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Εξέλιξη που ίσως φέρει και το τέλος της καριέρας του Λουίς Σκόλα.

Ο 40χρονος φόργουορντ/σέντερ είχε ως στόχο το καλοκαίρι του 2020 να αγωνιστεί για τελευταία φορά με την φανέλα της Αργεντινής, όμως πλέον αυτό δεν μπορεί να συμβει.

Και ο ίδιος δείχνει πως δεν γνωρίζει τι ακριβώς θα συμβεί με την καριέρα του. «Δεν ξέρω αν θα παίξω στους αγώνες. Όλα αυτά πλέον έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Το βασικό είναι να γίνουν τα πράγματα όπως πρώτα. Μετά θα δούμε αν θα παίξω στο τουρνουά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σκόλα, τονίζοντας ουσιαστικά ότι αυτό που προέχει είναι η υγεία όλων μας.

Τέλος και σχετικά με το πως προέκυψε η συνεργασία του με την Αρμάνι Μιλάνο, ο Σκόλα είπε «Δεν σκόπευα να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Το είχα πει στον μάνατζέρ μου ότι με ενδιέφερε να αφοσιωθώ μόνο στο παγκόσμιο Κύπελλο. Με είχαν προσεγγίσει αρκετές καλές ομάδες, αλλά δεν ήθελα τότε να ακούσω κάποια προσφορά. Μέχρι που ο μάνατζέρ μου επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι με ήθελε ο Έτορε Μεσίνα στην Αρμάνι Μιλάνο, οπότε τελικά συμφώνησα».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook