ΑΕΚ: Να «τελειώσει» τη δουλειά στη Βόννη

Τους δεύτερους αγώνες τους στη φάση των «16» του Basketball Champions League δίνουν η ΑΕΚ και το Περιστέρι αυτή την εβδομάδα.

Η ΑΕΚ αγωνίζεται στην έδρα της Τέλεκομ Βόννης απόψε (10/3, 21:00), με στόχο το 2-0 που θα σημάνει και την πρόκρισή της στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μετά την ήττα του στην Ιερουσαλήμ, το Περιστέρι υποδέχεται τη Χάποελ αύριο (11/3, 21:30) σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών ελέω κοροναϊού και στόχο να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1.

Στη Βόννη ταξίδεψε το πρωί της Δευτέρας (9/3) η αποστολή της ΑΕΚ ενόψει του δεύτερου αγώνα της με την Τέλεκομ, για τη φάση των «16» του Basketball Champions League. Ο τεχνικός της Ένωσης, Ηλίας Παπαθεοδώρου, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και ζήτησε από τους παίκτες του να κάνουν το 2-0 απόψε (10/3, 21:00) στην Telekom Dome (χωρητικότητας 6.000 θέσεων) και να «σκουπίσουν» τη σειρά με τη γερμανική ομάδα.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν επικρατήσει με 92-85 στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ και η πρόκριση στα προημιτελικά κρίνεται στις 2 νίκες (best of 3) σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης. «Να τελειώσουμε την υπόθεση – πρόκριση» δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου πριν τον «τελικό» με την ομάδα της Βόννης.

To Περιστέρι προετοιμάζεται για τον δεύτερο αγώνα του με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, ο οποίος όμως θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών -ελέω κορωνοϊού- στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», αύριο (11/3), στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Basketball Champions League. Οι κυανοκίτρινοι ηττήθηκαν στο Ισραήλ, με 91-78 και το ματς στην Αθήνα είναι «τελικός» για τους παίκτες του Νίκου Παπανικολόπουλου.

Έστω και χωρίς τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους, οι παίκτες του Περιστερίου καλούνται να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1 και να μεταβούν εκ νέου στην Ιερουσαλήμ με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης…

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook