Παναθηναϊκός: Προπόνηση χωρίς σέντερ ενόψει Basket League

Στον Παναθηναϊκό έχουν αφήσει στην άκρη στην ήττα από την Ρεάλ στην Μαδρίτη και κοιτούν την επόμενη μέρα και την αναμέτρηση της Basket League απέναντι στο Λαύριο (29/2). Βέβαια η προετοιμασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο αφού ο Ρικ Πιτίνο έμεινε ουσιαστικά χωρίς σέντερ! Ο Ίαν Βουγιούκας και ο Γιώργος Παπαγιάννης […]

Στον Παναθηναϊκό έχουν αφήσει στην άκρη στην ήττα από την Ρεάλ στην Μαδρίτη και κοιτούν την επόμενη μέρα και την αναμέτρηση της Basket League απέναντι στο Λαύριο (29/2).

Βέβαια η προετοιμασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο αφού ο Ρικ Πιτίνο έμεινε ουσιαστικά χωρίς σέντερ!

Ο Ίαν Βουγιούκας και ο Γιώργος Παπαγιάννης έχουν ίωση, ανέβασαν πυρετό και έτσι δεν μπόρεσαν να βρεθούν στην διάθεση του προπονητή τους. Σε συνάρτηση με τον τραυματισμό του Τζέικομπ Ουάιλι, ο Ρικ Πιτίνο έμεινε με τον νεαρό Περσίδη και τους Τόμας και Μήτογλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ουάιλι ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, όμως ακόμα δεν έχει ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, την ώρα που ακολουθεί η διαβολοβδομάδα με το πρώτο ματς να είναι απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕφ και το δεύτερο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ.

 

© Πηγή: to10.gr