Πιτίνο: «Θέλουμε τέσσερις νίκες για τα play off»

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος στάθηκε στην απόδοση που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει τη «βασίλισσα», αλλά και τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια που χρειάζεται για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα play off.

Παράλληλα, ο Αμερικανός εστίασε και στα λάθη που έκανε η ομάδα του στην αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα, τα οποία τελικά οδήγησαν στην ήττα από τους «μπλαουγκράνα».

Αναλυτικά:

«Η Ρεάλ προέρχεται από ένα καταπληκτικό παιχνίδι απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, έστω και αν είχε εκτός δύο παίκτες – κλειδιά. Παίζουν καλύτερα σε αυτές τις περιπτώσεις, επειδή οι υπόλοιποι παίκτες συσπειρώνονται και εμφανίζονται στο παρκέ σαν μία τραυματισμένη τίγρη.

Πρέπει να κερδίσουμε 4 ματς για τα πλέι-οφ, αυτός είναι ο αριθμός μου. Πρέπει να παίξουμε όπως στα τρία πρώτα δεκάλεπτα με την Μπαρτσελόνα και ελπίζουμε να πιάσουμε αυτόν τον αριθμό» ανέφερε αρχικά, προτού αναφερθεί στο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα:

«Χάσαμε γιατί δεν κάναμε block out. Αυτό και τα λάθη μας έχουν κοστίσει σε πολλά παιχνίδια. Η έλλειψη στο physical κομμάτι και το γεγονός πως η αντίπαλη ομάδα ήταν πιο ψηλή ήταν ένα κομβικό σημείο. Δεν είμαστε ψηλοί. Δεν πρέπει να κάνουμε περισσότερα από δέκα λάθη σε κάθε αγώνα. Αν κρατάμε τον αριθμό σε μονοψήφιο επίπεδο και κάνουμε σωστά block out, έχουμε πάντα ισχυρές πιθανότητες για τη νίκη».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook