Γιάννης: «Ποιος είμαι εγώ να πω στον Εμπίντ ότι δεν είναι ο καλύτερος»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εξαιρετικός στη νίκη των Μπακς επί των Σίξερς σε μια ακόμα εμφάνιση MVP.

 

Ο Greek Freak Μετά το ματς σχολίασε την προχθεσινή ατάκα του Τζοέλ Εμπίντ, που τόνισε πως είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέρω ότι θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου και να με κάνεις να πω κάτι που θα γίνει viral (γέλια). Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Τζοέλ είναι σπουδαίο παιδί. Στο γήπεδο είμαστε αντίπαλοι, αλλά εκτός μου αρέσει, είναι προσγειωμένος τύπος. Κάθε παίκτης στο ΝΒΑ θα πρέπει να νιώθει ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Ποιος είμαι εγώ ή ποιοι είμαστε εμείς που θα του πούμε πώς δεν είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο; Στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να βγαίνεις στο γήπεδο και να το δείχνεις. Αλλά δεν είναι κακό να νιώθεις πως είσαι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου».

Για την «εκδίκηση» που πήραν οι Μπακς για την συντριβή τους Τα Χριστούγεννα: «Δεν θέλαμε να επιτρέψουμε να γίνει αυτό που συνέβη τα Χριστούγεννα. Τότε δεν είχαμε παίξει καλά και μας είχαν κατανικήσει. Αντιδράσαμε σωστά τότε, το κάναμε και τώρα. Έχουμε ακόμη 26 ματς μέχρι τα playoffs και θέλουμε να τα εκμεταλλευτούμε. Να παίξουμε καλό μπάσκετ και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

 

© Πηγή: to10.gr