«Είναι παίκτης του Πανιωνίου ο Σαμάρντο Σάμιουελς»

Αν συνεχίσουν έτσι το… σίριαλ του Σαμάρντο Σάμιουελς ενδέχεται να ξεπεράσει σε επεισόδια τη… λάμψη του Νίκου Φώσκολου. Ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία υποστηρίζει πως ο παίκτης είναι δικός του και ότι θα προσφύγει στη ΦΙΜΠΑ, διεκδικώντας το δίκιο του. Από την άλλη, ο Τζαμαϊκανός είναι ήδη στη Γαλλία και σκέφτεται την επόμενη […]

Αν συνεχίσουν έτσι το… σίριαλ του Σαμάρντο Σάμιουελς ενδέχεται να ξεπεράσει σε επεισόδια τη… λάμψη του Νίκου Φώσκολου. Ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία υποστηρίζει πως ο παίκτης είναι δικός του και ότι θα προσφύγει στη ΦΙΜΠΑ, διεκδικώντας το δίκιο του. Από την άλλη, ο Τζαμαϊκανός είναι ήδη στη Γαλλία και σκέφτεται την επόμενη μέρα στην καριέρα του. Γεφυρώνεται αυτό το χάσμα; Θα δείξει…
Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«H KAE Πανιώνιος Su Casa γνωστοποιεί προς πάσα κατεύθυνση ότι, ο αθλητής Σαμάρντο Σάμιουελς έχει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΚΑΕ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-‘20.
Παράλληλα ξεκαθαρίζει πως το συμβόλαιο FIBA που υπογράφτηκε πρόσφατα με τον Τζαμαϊκανό σέντερ τελεί εν ισχύ και δεν υπάρχει όρος «buy out». Αντίγραφο του συμβολαίου εστάλη στη FIBA, στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, καθώς και στην γαλλική ομάδα Chorale Roanne.

Ως εκ τούτου o Σαμάρντο Σάμιουελς είναι παίκτης της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa και η ομάδα μας επιφυλάσσεται για οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να προστατέψει τα συμφέροντα της».

© Πηγή: to10.gr