Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέχρι το 2022 ο Χάκετ (vid)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε κι επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ντάνιελ Χάκερ, με τον Ιταλό γκαρντ να παραμένει στη Ρωσία τουλάχιστον μέχρι το 2022.

 

Ο Χάκετ αποκτήθηκε πέρσι από τη ρώσικη αρκούδα και αποτελεί έναν από τους πι σημαντικούς παίκτες στο ροτέισον του Δημήτρη Ιτούδη, ενώ αναμένεται να κλείσει τετραετία στη Μόσχα ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Σιένα.

«Από την πρώτη στιγμή, που έφθασα στη Μόσχα, κατάλαβα τι σημαίνει να είσαι μέλος της “οικογένειας” της ΤΣΣΚΑ. Το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και η φιλοσοφία νικητή της ομάδας είναι μόνο δύο από τους παράγοντες που την κάνουν από τις καλύτερες παγκοσμίως. Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε ευτυχείς.

Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” στον πρόεδρο, το διοικητικό προσωπικό, τον προπονητή μου, τους πρώην και νυν συμπαίκτες μου, το ιατρικό επιτελείο και όλους όσοι εργάζονται για το σύλλογο. Ευχαριστώ που με δεχθήκατε και με βοηθήσατε να γίνω καλύτερος παίκτης και άνθρωπος. Σας ευχαριστώ για την προσήλωση και την εμπιστοσύνη σας. Στόχος μας είναι ακόμα περισσότερες νίκες και τρόπαια. Τελευταίο, αλλά ιδιαίτερα σημαντικό, θα ήθελα να πω πως οι φίλαθλοί μας είναι σπουδαίοι. Συνεχίζουμε…»

Δείτε το tweet της ΤΣΣΚΑ:

 

© Πηγή: to10.gr