Πανιώνιος : Ζήτησε συγγνώμη ο Σάμουελς από τους συμπαίκτες του

Ο Σαμάρντο Σάμουελς δεν ήθελε να παίξει κόντρα στο Ρέθυμνο ισχυριζόμενος πως είναι απλήρωτος αλλά ζήτησε συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Ο σέντερ του Πανιωνίου τελικά αγωνίστηκε κανονικά στο δεύτερο ημίχρονο και σήμερα στην προπόνηση ζήτησε συγγνώμη. Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει, «Ο Σαμάρντο Σάμουελς πριν την έναρξη της σημερινής (27/1) πρώτης προπόνησης […]

Ο Σαμάρντο Σάμουελς δεν ήθελε να παίξει κόντρα στο Ρέθυμνο ισχυριζόμενος πως είναι απλήρωτος αλλά ζήτησε συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο σέντερ του Πανιωνίου τελικά αγωνίστηκε κανονικά στο δεύτερο ημίχρονο και σήμερα στην προπόνηση ζήτησε συγγνώμη.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει, «Ο Σαμάρντο Σάμουελς πριν την έναρξη της σημερινής (27/1) πρώτης προπόνησης του Πανιωνίου Su Casa μετά τα όσα συνέβησαν στην εκτός έδρας αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου (25/1) με το Ρέθυμνο, προσήλθε κανονικά και πριν την έναρξη της ζήτησε ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ.

Από την πλευρά της η διοίκηση της ΚΑΕ έχει καλέσει σε απολογία τον Τζαμαϊκανό παίκτη για την ερχόμενη Τετάρτη (29/1).

Μετά την συγγνώμη που ζήτησε ο Σάμουελς μπροστά σε όλη την ομάδα, προπονήθηκε κανονικά κι έτσι η προετοιμασία του Ιστορικού για τον προσεχή – κομβικής σημασίας – αγώνα με τον Ηρακλή στο “Σοφία Μπεφόν” ξεκίνησε χωρίς απουσίες».

© Πηγή: to10.gr