Σκέψεις για Μάνι Χάρις στην ΑΕΚ

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο ρόστερ της ΑΕΚ τον τελευταίο μήνα, αρχικά με την αποχώρηση του Σαντ Ρος και στη συνέχεια με τους τραυματισμούς των Λάνγκφορντ και Γκίκα. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι συνεργάτες του ψάχνουν για παίκτη που θα καλύπτει τις θέσεις «2» και «3» ώστε να κλείσει και η τελευταία θέση ξένου […]

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο ρόστερ της ΑΕΚ τον τελευταίο μήνα, αρχικά με την αποχώρηση του Σαντ Ρος και στη συνέχεια με τους τραυματισμούς των Λάνγκφορντ και Γκίκα. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι συνεργάτες του ψάχνουν για παίκτη που θα καλύπτει τις θέσεις «2» και «3» ώστε να κλείσει και η τελευταία θέση ξένου που δικαιούται η ομάδα για τις υποχρεώσεις στις εν Ελλάδι διοργανώσεις.

Μια από τις περιπτώσεις που κοιτούν στην ΑΕΚ σύμφωνα με τη «Live Sport» είναι αυτή του Μάνι Χάρις που αγωνίζεται στην Κίνα με τη φανέλα της Shandong Heroes. Ο Χάρις είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ομάδας και ακόμη διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Μάκη Αγγελόπουλο ενώ δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει στους «κιτρινόμαυρους».

Ο MVP του BCL και του Κυπέλλου Ελλάδος στους δύο τίτλους που κατέκτησε με την ΑΕΚ το 2018 θέλει να φύγει από την Κίνα και τις επόμενες μέρες θα παρθεί η οριστική απόφαση στην ομάδα για το αν θα είναι αυτός που θα αποκτηθεί.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook