Παπανικολόπουλος: «Δίκαιη νίκη για την ΑΕΚ, τελικός με Μπάμπεργκ»

Η ΑΕΚ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 77-73 του Περιστερίου και πλέον εδραιώνεται στη 2η θέση της Basket League. Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Νίκος Παπανικολόπουλος, παραδέχθηκε πως η νίκη της «Ένωσης» ήταν καθαρή και δίκαιη, ενώ ανέφερε πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του. Επίσης, χαρακτήρισε «τελικό» το εντός έδρας ματς με την […]

Η ΑΕΚ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 77-73 του Περιστερίου και πλέον εδραιώνεται στη 2η θέση της Basket League.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Νίκος Παπανικολόπουλος, παραδέχθηκε πως η νίκη της «Ένωσης» ήταν καθαρή και δίκαιη, ενώ ανέφερε πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του. Επίσης, χαρακτήρισε «τελικό» το εντός έδρας ματς με την Μπάμπεργκ την ερχόμενη Τρίτη (28/1, 19:00), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής των ομίλων του Basketball Champions League.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Παπανικολόπουλος:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Επικράτησε καθαρά και δίκαια. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, οι οποίοι κατέθεσαν την ψυχή τους. Υπάρχει ανάλυση για το ματς, αλλά δεν μπορεί να γίνει φυσικά δημόσια.

Κοιτάμε, πλέον, το παιχνίδι της Τρίτης, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Οι παίκτες μου κάνουν μεγάλη προσπάθεια στο Basketball Champions League και το παιχνίδι που έρχεται με την Μπάμπεργκ, είναι «τελικός». Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει, όπως και σήμερα και την Τρίτη.

Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με την ΑΕΚ και προχωράμε για την επόμενη αναμέτρηση».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook