Άρης: Πάνοπλος με Ιωνικό

Στην κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό έχουν επικεντρώσει τη προσοχή τους άπαντες στον Άρη. Ο Σάββας Καμπερίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης: «Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε σήμερα (24/01) η προετοιμασία του ΑΡΗ, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ιωνικό Νίκαιας (26/01, 19:00, ΕΡΤ3), στο […]

Στην κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό έχουν επικεντρώσει τη προσοχή τους άπαντες στον Άρη. Ο Σάββας Καμπερίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε σήμερα (24/01) η προετοιμασία του ΑΡΗ, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ιωνικό Νίκαιας (26/01, 19:00, ΕΡΤ3), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League. Οι «κίτρινοι» προπονήθηκαν το απόγευμα στο «Nick Galis Hall», με τον Σάββα Καμπερίδη να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση video. Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί αύριο (25/01) το μεσημέρι και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook