Παναθηναϊκός: Τέλος καλά, όλα καλά για τον Παπαπέτρου

Με το παιχνίδι Προμηθέας-Παναθηναϊκός στο Δημήτρης Τόφαλος να είναι στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Ιωάννης Παπαπέτρου άγχωσε τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας.Ο 25χρονος φόργουορντ πόνεσε στον αριστερό αντίχειρα και ζήτησε εσπευσμένα αλλαγή. Απευθείας του τοποθετήθηκε πάγος για να μην χειροτερέψει η κατάστασή του, με τους μορφασμούς στο πρόσωπό του να είναι εμφανέστατοι. Ευτυχώς οι καρδιές του […]

Με το παιχνίδι Προμηθέας-Παναθηναϊκός στο Δημήτρης Τόφαλος να είναι στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Ιωάννης Παπαπέτρου άγχωσε τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας.Ο 25χρονος φόργουορντ πόνεσε στον αριστερό αντίχειρα και ζήτησε εσπευσμένα αλλαγή. Απευθείας του τοποθετήθηκε πάγος για να μην χειροτερέψει η κατάστασή του, με τους μορφασμούς στο πρόσωπό του να είναι εμφανέστατοι.

Ευτυχώς οι καρδιές του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις θέσεις τους καθώς φαίνεται ότι πρόκειται απλά για μία κάκωση και τίποτα περισσότερο.

Την Δευτέρα θα πραγματοποιήσει εξετάσεις, με τους ανθρώπους των Πρασίνων να ειναι αισιόδοξοι για το πρόβλημά του και να τον περιμένουν στο ματς με την Βιλερμπάν την Παρασκευή.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook