Άρης: Ο Μιλόσεβιτς στη 15άδα ξένων σε συμμετοχές

Με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της ΕΚΟ Basket League μεταξύ Άρη και Λάρισας ο Μίλαν Μιλόσεβιτς έφτασε τις συνολικά 149 στον θεσμό, επίδοση που τον τοποθετεί στην πρώτη 15αδα των ξένων παικτών στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο ίδιο παιχνίδι, ο Λευτέρης Μποχωρίδης έγινε ο έβδομος παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στον Άρη, ενώ ο Δημήτρης Φλιώνης συμπλήρωσε τις 150 με τη φανέλα των κίτρινων.

Αναλυτικά, τα στοιχεία που αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

«Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς διανύει την 6η σεζόν του στην ΕΚΟ Basket League με 4η διαφορετική ομάδα. Μετά την τριετία 2014-17 με την ΑΕΚ και τις σεζόν 2017-18 με τον Προμηθέα, 2018-19 με το Λαύριο Megabolt, βρίσκεται φέτος στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη με τον οποίο έφτασε χθες σε ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα. Ο Βόσνιος μπήκε στην πρώτη 15άδα των ξένων παικτών του επαγγελματικού Πρωταθλήματος σε συμμετοχές.

Αγωνιζόμενος στο χθεσινό παιχνίδι του Άρη με τη Λάρισα, ο Μιλόσεβιτς έφτασε τις 149 συμμετοχές στο ελληνικό Πρωτάθλημα, ξεπέρασε τον αείμνηστο Αλφόνσο Φορντ και “έπιασε” στη 15η θέση της σχετικής λίστας (από το 1992-93) τους Σάσα Βασίλιεβιτς (ΑΕΚ, Κολοσσός, Ίκαρος, Κηφισιά, Κόροιβος) και Έρικ Μικ (Ηρακλής, Απόλλων, Μαρούσι, Περιστέρι). Την επόμενη εβδομάδα δε, ο Βόσνιος θα γίνει ο 15ος που θα φτάσει τις 150, “πιάνοντας” τον Ράιαν Στακ (Άρης, Ολυμπιακός).

Κατά τα άλλα χθες…

*Ο Λευτέρης Μποχωρίδης “σκαρφάλωσε” μία ακόμη θέση στη λίστα των παικτών του Άρη με τα περισσότερα παιχνίδια στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Ο αρχηγός των “κιτρινόμαυρων” έκανε την 122η εμφάνιση του με τη φανέλα του Άρη και έγινε ο 7ος της σχετικής λίστας, προσπερνώντας τον Ράιαν Στακ που έπαιξε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από το 2002 ως το 2006.

*Ξεχωριστό μπορεί να χαρακτηριστεί το χθεσινό παιχνίδι και για τον Δημήτρη Φλιώνη. Ο διεθνής γκαρντ συμπλήρωσε 150 επίσημες εμφανίσεις με τη φανέλα του Άρη. 105 από αυτές τις έκανε στην ΕΚΟ Basket League, 38 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και επτά στο Κύπελλο Ελλάδας».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook