Λαύριο – Κολοσσός 78-68

Συνήθως οι εννέα νίκες δίνουν παραμονή στην κατηγορία, όμως φέτος ίσως να μην φτάνουν. Όπως και να ‘χει, όμως, το Λαύριο έψαχνε κόντρα στον Κολοσσό αφενός την 8η νίκη του, αφετέρου να βυθίσει τον αντίπαλο στον βυθό του βαθμολογικού πίνακα. Το έκανε με μεγαλύτερη άνεση απ’ ότι δείχνει το τελικό 78-68, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή […]

Συνήθως οι εννέα νίκες δίνουν παραμονή στην κατηγορία, όμως φέτος ίσως να μην φτάνουν. Όπως και να ‘χει, όμως, το Λαύριο έψαχνε κόντρα στον Κολοσσό αφενός την 8η νίκη του, αφετέρου να βυθίσει τον αντίπαλο στον βυθό του βαθμολογικού πίνακα. Το έκανε με μεγαλύτερη άνεση απ’ ότι δείχνει το τελικό 78-68, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντεκόζι, τον παίκτη που τον έχει πάρει επ’ ώμου.

Οι γηπεδούχοι θέλησαν από την αρχή να δείξουν ποιος ήταν το αφεντικό και δεν άργησαν να τα καταφέρουν. Ο Ντεκόζι είχε 20 πόντους με 8/13 σουτ (σούπερ σταρ σε… οικονομικό πακέτο), όμως ο Σερέλης είδε σχεδόν όλους τους παίκτες να είναι θετικοί. Ο Ντέιβις σταμάτησε στους 12, ο Άλμαν, ο Γερομιχαλός κι ο Κουζέλογλου ήταν στις παρυφές του διψήφιου, οι υπόλοιποι βοήθησαν. Κι όταν παίρνεις έστω και λίγα από πολλούς (μόνο ο Λεγκίκας δεν έβαλε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ), τότε φτάνεις στον προορισμό σου.

Οι φιλοξενούμενοι περίμεναν από τον Κρόμα και τον Αγκντμπελέζε τα πάντα, αλλά δύο παίκτες δεν μπορούν να κρατήσουν όρθιο ένα… όνειρο, που μετατρέπεται σε εφιάλτη, καθώς πλέον ο Κολοσσός βρίσκεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας παρέα τους δύο «μεγάλους» της Θεσσαλονίκης, γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια για παραμονή.

Σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα, ο Τζάκσον τραυματίστηκε λίγο πριν τελειώσει η αναμέτρηση (γύρισε το πόδι του κι έφυγε υποβασταζόμενος), αυξάνοντας τα προβλήματα και τον πονοκέφαλο του Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος βλέπει τα πράγματα να μην πηγαίνουν έτσι όπως τα σχεδίασε. Πλέον η ομάδα της Ρόδου είναι σε πολύ δύσκολη θέση κι όλοι κρίνονται.

Τα δεκάλεπτα: 25-13, 40-32, 62-46, 78-68.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook