Κασελάκης: «Θα έρθει υποψιασμένος ο Παναθηναϊκός»

Το ματς της αγωνιστικής στην ΕΚΟ Basket League δεν είναι άλλο από αυτό ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να έχουν… προηγούμενα, καθώς οι Πατρινοί έχουν αποκλείσει τους Πράσινους από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτήν την φορά στο πρωτάθλημα, αλλά στο ίδιο γήπεδο, δηλαδή στο Δημήτρης Τόφαλος, η ομάδα της […]

Το ματς της αγωνιστικής στην ΕΚΟ Basket League δεν είναι άλλο από αυτό ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να έχουν… προηγούμενα, καθώς οι Πατρινοί έχουν αποκλείσει τους Πράσινους από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτήν την φορά στο πρωτάθλημα, αλλά στο ίδιο γήπεδο, δηλαδή στο Δημήτρης Τόφαλος, η ομάδα της Πάτρας θέλει τη συνέχεια των επιτυχών εμφανίσεων.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης έγραψε στο blog στον ΕΣΑΚΕ για το ματς του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (19/1, 19:15), τονίζοντας ότι: «Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Προέρχεται από διαβολοβδομάδα στην Ευρωλίγκα ωστόσο μετά την ήττα-αποκλεισμό του στο Κύπελλο Ελλάδας θα έρθουν ενεργοποιημένοι και υποψιασμένοι οι παίκτες του.

Εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην νίκη και καλή εμφάνιση που είχαμε μεσοβδομαδα με την Όλντεμπουργκ».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook