Περιστέρι : Προπονήθηκε ο Κάζινς, παίζει με τον Ηρακλή

Ήρθε, είδε και προπονήθηκε ο Αϊζάια Κάζινς, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, γεγονός που επιτρέπει στον Νίκο Παπανικολόπουλο να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση στο Ιβανόφειο, κόντρα στον Ηρακλή (04/01, 15:45, ERTPlay1). Κι η παρουσία του Κάζινς έρχεται την κατάλληλη στιγμή, καθώς εκτός μάχης παραμένει ο Βασίλης Ξανθόπουλος, λόγω οστικού οιδήματος στο […]

Ήρθε, είδε και προπονήθηκε ο Αϊζάια Κάζινς, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, γεγονός που επιτρέπει στον Νίκο Παπανικολόπουλο να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση στο Ιβανόφειο, κόντρα στον Ηρακλή (04/01, 15:45, ERTPlay1). Κι η παρουσία του Κάζινς έρχεται την κατάλληλη στιγμή, καθώς εκτός μάχης παραμένει ο Βασίλης Ξανθόπουλος, λόγω οστικού οιδήματος στο πόδι.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον νεοφερμένο Αμερικανό, προκειμένου να του εξηγήσει τι ζητά απ’ αυτόν. Ο Κάζινς κάνει… ταχύρρυθμα, προκειμένου να μάθει τα συστήματα του Περιστερίου και να είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του, σ’ ένα ματς που ο βαθμός δυσκολίας είναι αρκετά υψηλός.

Τη στιγμή που ο πρώην παίκτης της Χαποέλ Ιερουσαλήμ μπήκε στην εξίσωση, ο Γάιος Σκορδίλης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, κάτι που έκανε κι ο Κίνγκσλει Μόουζες, επίσης με πρόβλημα στη μέση. Αμφότεροι, μπορεί να προλάβουν να αγωνιστούν το Σάββατο, όχι όμως κι ο Ξανθόπουλος, ο οποίος δεν υπολογίζεται.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook