Καστρίτης: «Έξτρα κίνητρο για μας το ματς με τον Προμηθέα»

Μετά τη νίκη του Ηρακλή στην Ρόδο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης φιλοξενεί τον Προμηθέα για την 11η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. Ο προπονητής του «γηραιού», Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την αναμέτρηση με τους Πατρινούς (14/12, 15:45) και τόνισε ότι το ματς αναμένεται να είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ο προπονητής του Ηρακλή είπε αρχικά: «Έχουμε μπροστά […]

Μετά τη νίκη του Ηρακλή στην Ρόδο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης φιλοξενεί τον Προμηθέα για την 11η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. Ο προπονητής του «γηραιού», Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την αναμέτρηση με τους Πατρινούς (14/12, 15:45) και τόνισε ότι το ματς αναμένεται να είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Ο προπονητής του Ηρακλή είπε αρχικά: «Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Φυσικά γνωρίζουμε το επίπεδο και την ποιότητα του Προμηθέα, ο οποίος μάλιστα έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την πρόκριση για την επόμενη φάση του EuroCup. Τόσο το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, όσο και το ρόστερ που διαθέτει μερικούς πολύ ποιοτικούς Έλληνες και ξένους παίκτες, είναι εξαιρετικοί και υψηλότατου επιπέδου.

Παρόλα αυτά, το πρώτο ζητούμενο για εμάς σε κάθε αναμέτρηση δεν είναι ο αντίπαλος, αλλά το πως εμείς θα προετοιμαστούμε για να παρουσιαστούμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση μέσα στο παρκέ. Σίγουρα πάντως έχουμε αρχίσει να αποκτούμε χημεία και δέσιμο στο παιχνίδι μας – κάτι που θέλουμε να συνεχιστεί – και το ότι αντιμετωπίζουμε μία ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου μας δίνει έξτρα κίνητρο και ώθηση για να συνεχίσουμε την καλή δουλειά».

Σχετικά με τον τραυματισμό του Ντάριους Γκάρετ, ενημέρωσε πως «ο Γκάρετ δεν έχει προπονηθεί ακόμη και η κατάσταση του αξιολογείται καθημερινά από το ιατρικό τιμ. Θα δούμε πως θα κυλήσει η αποθεραπεία του, ώστε να γνωρίζουμε αν θα αγωνιστεί στον αγώνα με τον Προμηθέα το Σάββατο».

© Πηγή: to10.gr