Λάρισα: Η πρώτη εμφάνιση του Ρας (vid)

Μπορεί να είχε αρκετό καιρό να αγωνιστεί. Συγκεκριμένα πάνω από 900 μέρες. Και τι έγινε; Ο Μπράντον Ρας στο ντεμπούτο του στην Basket League ηταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικός με την φανέλα της Λάρισας. Ο πρώην ΝΒΑερ, όντας στα 34 του πια, ήταν ο παίκτης «κλειδί» για το συγκρότημα του Βαγγέλη Αγγέλου. Η νέα προσθήκη […]

Μπορεί να είχε αρκετό καιρό να αγωνιστεί. Συγκεκριμένα πάνω από 900 μέρες. Και τι έγινε; Ο Μπράντον Ρας στο ντεμπούτο του στην Basket League ηταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικός με την φανέλα της Λάρισας. Ο πρώην ΝΒΑερ, όντας στα 34 του πια, ήταν ο παίκτης «κλειδί» για το συγκρότημα του Βαγγέλη Αγγέλου.

Η νέα προσθήκη των νεοφώτιστων αγωνίστηκε για 22’39» μετρώντας, 16 πόντους (2/3 δίποντα, 4/8 τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 3 λάθη και ήταν από τους λόγους που η ομάδα του επιβλήθηκε άνετα την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος επί του Ρεθύμνου.

Η Λάρισα με βίντεο παρουσίασε τις καλύτερες στιγμές του Ρας απέναντι στους Κρητικούς, με τα στιγμιότυπα να αποδεικνύουν ότι σίγουρα θα μας απασχολήσει στη συνέχεια η παρουσία του στην χώρα μας.

Το σχετικό βίντεο:

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook