Οι άλλοι κερδίζουν απλά, ο Ιωνικός βγάζει τους… MVP

Την αρχή έκανε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος πήρε από το χέρι τους συμπαίκτες του και τους οδήγησε στη νίκη, στον αγώνα της Λήμνου, κόντρα στον Ήφαιστο και μαζί πήρε τον τίτλο του MVP. Ε, ήταν να μην γίνει η αρχή. Φαίνεται πως ζήλεψε λίγο ο Στιβ Μπαρτ και θέλησε να νιώσει την… έξαψη του […]

Την αρχή έκανε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος πήρε από το χέρι τους συμπαίκτες του και τους οδήγησε στη νίκη, στον αγώνα της Λήμνου, κόντρα στον Ήφαιστο και μαζί πήρε τον τίτλο του MVP. Ε, ήταν να μην γίνει η αρχή. Φαίνεται πως ζήλεψε λίγο ο Στιβ Μπαρτ και θέλησε να νιώσει την… έξαψη του να είσαι ο πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής. Κι ο Ιωνικός Νίκαιας πηγαίνει από νίκη σε νίκη.

Ο Αμερικανός αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 10ης αγωνιστικής της basket league. Ο Μπαρτ τέλειωσε τον αγώνα με το Περιστέρι, σκοράροντας 35 πόντους, έχοντας επίσης ένα ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κλέψιμο και πολύ καλά στατιστικά. Με όλα αυτά ο 35χρονος συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, κάτι που του έδωσε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της ημέρας.

Ο Νίκος Βετούλας έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος, καθώς η ομάδα του έχει πετύχει δύο σπουδαία αποτελέσματα, βγάζοντας διαφορετικούς… σταρ ανά αγώνα, πόσο μάλλον από τη στιγμή που οι παίκτες του αναδεικνύονται και MVP. Προφανώς, αυτό το… μονοπώλιο ατομικών τίτλων και διακρίσεων δεν είναι τυχαίο κι η συνεισφορά του Πατρινού κόουτς είναι σημαντική.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook