Πολ: «Θα σκέφτομαι τις βολές για τις επόμενες νύχτες» (pic)

Από την άλλη όμως ήταν και… μοιραίος, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να έχει 2/7 βολές και να μην μπορεί να δώσει πολύτιμους πόντους στους Ερυθρόλευκους. Ο Ερυθρόλευκος φόργουορντ, όντας ενεργός στα social media, έκανε την αυτοκριτική του μέσω του twitter, ευχαρίστησε τους φίλους του Ολυμπιακού για την στήριξή τους αυτό το διάστημα, όμως δεν […]

Από την άλλη όμως ήταν και… μοιραίος, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να έχει 2/7 βολές και να μην μπορεί να δώσει πολύτιμους πόντους στους Ερυθρόλευκους.

Ο Ερυθρόλευκος φόργουορντ, όντας ενεργός στα social media, έκανε την αυτοκριτική του μέσω του twitter, ευχαρίστησε τους φίλους του Ολυμπιακού για την στήριξή τους αυτό το διάστημα, όμως δεν ξέχασε να αναφερθεί στην κακή του μέρα από την γραμμή της φιλανθρωπίας.

Ο Πολ τόνισε στο twitter: «Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για την υποστήριξη. Ηταν μία σκληρή ήττα όμως είμαι περήφανος για τον τρόπο που παλέψαμε μέχρι το τέλος. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κρατήσουμε, θα μάθουμε και θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε. Κερδίζουμε σαν ομάδα και χάνουμε σαν ομάδα. Θα σκέφτομαι αυτές τις βολές για τις επόμενες νύχτες».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook