Με αισιοδοξία στην Λάρισα το Ρέθυμνο Cretan Kings

Ο βοηθός προπονητή της Κρητικής ομάδας, Δημήτρης Μητρόπουλος και ο Μάλκολμ Λι σε δηλώσεις τους τόνισαν οτι το Ρέθυμνο θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings ταξιδεύει με προορισμό τη Λάρισα, όπου το Σάββατο  θα προσπαθήσει να κατακτήσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη.

Η αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League, θα ξεκινήσει στις 15.45 με Τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ Sports, ενώ θα προβληθεί διαδικτυακά από την ERT Play2.

Ο βοηθός προπονητή της Κρητικής ομάδας, Δημήτρης Μητρόπουλος, μίλησε για την αυριανή αποστολή, τονίζοντας το «κλειδί» που θα δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

«Πηγαίνουμε σε παιχνίδι εκτός έδρας, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς, με σύμμαχο την πολύ καλή ψυχολογία από την τελευταία νίκη. Είναι σημαντικό να δείξουμε ότι μπορούμε και εκτός έδρας και να κάνουμε μία δεύτερη σερί νίκη, το οποίο δεν το έχουμε πετύχει ακόμα στο πρωτάθλημα.

Το “κλειδί” του αγώνα κόντρα στη Λάρισα, η οποία έχει έμπειρα παιδιά, είναι ο έλεγχος του ρυθμού, να μην τους αφήσουμε να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο και αμυντικά να είμαστε σταθεροί, ειδικά στην πικ εν ρολ άμυνα.

Για να καταφέρουμε να φέρουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη θα πρέπει να διορθώσουμε το επίπεδο της συγκέντρωσης και να μην επηρεαστούμε από εξωτερικούς παράγοντες».

Όπως τόνισε και ο Μάλκολμ Λι σε δηλώσεις του, η ομάδα του θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, ενώ αναφέρθηκε στον τρόπο που θα έρθει η πρώτη εκτός έδρας νίκη:

«Γνωρίζουμε όλοι ότι είναι ένα πολύ σημαντικό ματς. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις νίκες και αυτό θα επιτευχθεί μέσω της απόλυτης συγκέντρωσης που θα επιδείξουμε στη Λάρισα. Είμαστε έτοιμοι και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε.

Αυτό που θα πρέπει να διορθώσουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια, για να πανηγυρίσουμε και μακριά από το Ρέθυμνο μία νίκη, είναι να ενισχύσουμε το κομμάτι της ενέργειας μας. Να μπαίνουμε πιο δυναμικά στα παιχνίδια γιατί είδαμε και στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ πως το πληρώσαμε ακριβά. Χρειαζόμαστε περισσότερη ενέργεια στο αμυντικό κομμάτι και αν τα καταφέρουμε τότε θα βρούμε ισορροπία και στην επίθεση μας, με τις πιθανότητες για μία νίκη εκτός έδρας να αυξάνονται.

Προς το παρόν κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση για να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους. Διαθέτουμε την απαραίτητη ψυχολογία και το ταλέντο, με την αυτοπεποίθηση και το πολύ καλό κλίμα να μας οδηγούν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook