Ποινική έρευνα μετά από καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ποινική προκαταρκτική έρευνα κατά της ιστοσελίδας «Sport24» διατάχθηκε από τον αθλητικό εισαγγελέα Αθηνών, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, μετά από καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ανέφερε το βράδυ της Πέμπτης το «Dikisports.blogspot.com». Η υπόθεση άνοιξε μετά από εξώδικο που είχαν στείλει οι Πράσινοι στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα για δημοσίευμα, το οποίο αφορούσε τον ρόλο του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα του […]

Ποινική προκαταρκτική έρευνα κατά της ιστοσελίδας «Sport24» διατάχθηκε από τον αθλητικό εισαγγελέα Αθηνών, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, μετά από καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ανέφερε το βράδυ της Πέμπτης το «Dikisports.blogspot.com».

Η υπόθεση άνοιξε μετά από εξώδικο που είχαν στείλει οι Πράσινοι στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα για δημοσίευμα, το οποίο αφορούσε τον ρόλο του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην πρόσληψη του Ρικ Πιτίνο στην Εθνική.

Ο Αμερικανός τεχνικός προτού υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γαλανόλευκης, με στόχο να την οδηγήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

© Πηγή: to10.gr