Περιστέρι: Χωρίς Σκορδίλη απέναντι στον Ιωνικό

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Περιστερίου winmasters για τον αγώνα του Σαββάτου (7/12, 15:45, ΕΡΤPLAY 2) με τον Ιωνικό Νικαίας στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου. Στο παιχνίδι αυτό ο Νίκος Παπανικολόπουλος αναμένεται να έχει μία σημαντική απουσία, αφού δεν θα αγωνιστεί ο Γάιος Σκορδίλης. Ο έμπειρος σέντερ τραυματίστηκε στον ώμο στην […]

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Περιστερίου winmasters για τον αγώνα του Σαββάτου (7/12, 15:45, ΕΡΤPLAY 2) με τον Ιωνικό Νικαίας στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου.

Στο παιχνίδι αυτό ο Νίκος Παπανικολόπουλος αναμένεται να έχει μία σημαντική απουσία, αφού δεν θα αγωνιστεί ο Γάιος Σκορδίλης. Ο έμπειρος σέντερ τραυματίστηκε στον ώμο στην αναμέτρηση με τη Νίμπουρκ στα πρώτα λεπτά του ματς και θα είναι εκτός 12αδας. Μάλιστα ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, προκειμένου να προλάβει την εντός έδρας αναμέτρηση της προσεχούς Τετάρτης με την Γκαζιαντέπ για το Basketball Champions League.

Αναφορικά με το παιχνίδι, ο βοηθός του Παπανικολόπουλου, Κώστας Παπαμάρκος, δήλωσε: «Είναι συνεχόμενα τα παιχνίδια για μας και απαιτείται πολύ γρήγορη προσαρμογή στο επόμενο ματς κάθε φορά. Η αναμέτρηση με τον Ιωνικό εκτός έδρας έχει έναν βαθμό δυσκολίας και απαιτείται από τα παιδιά να είμαστε έτοιμοι σε πνευματικό επίπεδο να αμυνθούμε πρώτα, αλλά και να επιτεθούμε στην συνέχεια ως ομάδα.

Πιστεύουμε σε όλα τα παιδιά και αυτό σημαίνει ότι περιμένουμε το ματς πως θα κριθεί στην διάρκεια του συνολικά. Γι’ αυτό θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Απαιτείται να βγάλουμε στο παρκέ τα στοιχεία που μας κάνουν ομάδα ξεκινώντας από την άμυνα μας που αποτελεί και το ατού μας».

© Πηγή: to10.gr