Ο κακός χαμός έγινε στον Πανιώνιο

Όχι πως χρειάζονταν ο… καβγάς ανάμεσα στον Σαμάρντο Σάμιουελς και τον Λίνο Γαβριήλ για να… χαλάσει το κλίμα. Έτσι κι αλλιώς μετράμε ήδη μια αλλαγή προπονητή, παίκτες που έφυγαν, παίκτες που έρχονται και ήττες, οι οποίες προβληματίζουν τον Πανιώνιο. Αλλά, όταν ο σταρ της ομάδας τσακώνεται με τον προπονητή, τότε είναι εμφανές ότι η κατάσταση […]

Όχι πως χρειάζονταν ο… καβγάς ανάμεσα στον Σαμάρντο Σάμιουελς και τον Λίνο Γαβριήλ για να… χαλάσει το κλίμα. Έτσι κι αλλιώς μετράμε ήδη μια αλλαγή προπονητή, παίκτες που έφυγαν, παίκτες που έρχονται και ήττες, οι οποίες προβληματίζουν τον Πανιώνιο. Αλλά, όταν ο σταρ της ομάδας τσακώνεται με τον προπονητή, τότε είναι εμφανές ότι η κατάσταση έχει φτάσει αν όχι στο απροχώρητο, σε επικίνδυνο σημείο.

Η κατάσταση παραλίγο να βγει εκτός ελέγχου. Ο Αμερικανός απευθύνθηκε σε πολύ αυστηρό τόνο στον προπονητή του, σε μια διαφωνία τους στην προπόνηση. Χρησιμοποίησε και κάποιες βαριές εκφράσεις, τη στιγμή που ο Γαβριήλ προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του, για να μην ξεφύγει το πράγμα. Οι φωνές, πάντως, πέρασαν τις πόρτες του κλειστού.

Από τη μια δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς προσωπικότητες αυτού του επιπέδου, από την άλλη δεν είναι εύκολο να πει ο προπονητής «εγώ ή αυτός», καθώς μιλάμε για το αστέρι της ομάδας, τον παίκτη που ενσαρκώνει τις ελπίδες για παραμονή του Πανιωνίου στην κατηγορία. Το πιθανότερο είναι ότι θα… δώσει τόπο στην οργή, κινδυνεύοντας να χάσει τον έλεγχο και την πειθαρχία της ομάδας, προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση.

Βέβαιον είναι ότι κι η διοίκηση θα επιχειρήσει να υποβαθμίσει το γεγονός, ώστε να μην χρειαστεί να πάρει θέση, γιατί δεν έχει τη δυνατότητα να βάλει… πάγο στον Σάμιουελς, ενώ από την άλλη δεν θέλει να αδειάσει τον προπονητή του Πανιωνίου, που πολύ νωρίς δείχνει να χάνει την επαφή με τους παίκτες.

Δεδομένο επίσης είναι πως πολλά κρίνονται από το αποτέλεσμα και μια νίκη θα ήταν… βάλσαμο, αλλά η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση δεν μοιάζει… βατή (με Προμηθέα στην Πάτρα) κι ακολουθεί ένα εντός έδρας ματς «ζωής και θανάτου» κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου θα κριθούν πολλοί και πολλά. Ανεξαρτήτως του σημερινού καβγά, η αναμέτρηση με τον «δικέφαλο» θα αποτελέσει κριτήριο για προπονητή και παίκτες, αλλά και για το ποσοστό σωτηρίας που θα έχει ο Πανιώνιος.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook