Επιστροφή στην Ελλάδα για τον έμπειρο Μιλένκο Τέπιτς

Είναι της μόδας οι ατζέντηδες να ανακοινώνουν τις μεταγραφές πριν από τις ΚΑΕ. Σημασία δεν έχει ποιος θα το πει, αλλά να γίνει. Και στον Ηρακλή η ενίσχυση της περιφέρειας έχει ονοματεπώνυμο: Μιλένκο Τέπιτς. Στα 32 του, πιο ώριμος από ποτέ, αλλά σαφέστατα με λιγότερα αποθέματα ενέργειας, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, που πέρασε και […]

Είναι της μόδας οι ατζέντηδες να ανακοινώνουν τις μεταγραφές πριν από τις ΚΑΕ. Σημασία δεν έχει ποιος θα το πει, αλλά να γίνει. Και στον Ηρακλή η ενίσχυση της περιφέρειας έχει ονοματεπώνυμο: Μιλένκο Τέπιτς. Στα 32 του, πιο ώριμος από ποτέ, αλλά σαφέστατα με λιγότερα αποθέματα ενέργειας, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, που πέρασε και από τον Παναθηναϊκό, θα ενδυδηθεί τη φανέλα του «γηραιού».

Ο Γιάννης Καστρίτης έψαχνε έναν παίκτη, ο οποίος να δώσει ποιότητα κι εμπειρία, να γεμίσει την περιφερειακή γραμμή. Ο Τέπιτς έρχεται -σύμφωνα με το τιτίβισμα του γνωστού μάνατζερ- στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο με τον Ηρακλή.

Βεβαίως, ένα ζήτημα είναι η αθλητικότητα των γκαρντ του «γηραιού», η οποία δεν βελτιώνεται με την παρουσία του Τέπιτς, αλλά από την άλλη πρόκειται για έναν αξιόπιστο παίκτη, που… βλέπει γήπεδο, που έχει την ικανότητα να δημιουργήσει και να σκοράρει και που σίγουρα θα βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook