Ο Κώστας Σλούκας δίνει τη φανέλα του για καλό σκοπό

Οι αθλητές κι εν προκειμένω οι μπασκετμπολίστες έχουν έντονα αναπτυγμένο το συναίσθημα της αλληλεγγύης και της προσφοράς και το αποδεικνύουν όποτε παρίσταται ανάγκη.

Αυτή τη φορά ο Κώστας Σλούκας δείχνει το όμορφο πρόσωπο του αθλητισμού, δίνοντας τη φανέλα του, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα, για να μπορέσει ένα νέο παιδί να δώσει τη μάχη για τη ζωή του.

Όπως αναφέρει σε σχετικό του μήνυμα ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών «ο αθλητισμός ενώνει και στέλνει το «μήνυμα» της αλληλεγγύης. Ο 17χρονος Πέτρος από τη Μεγαλόπολη πάσχει από βαριάς μορφής καρδιακή ανεπάρκεια και χρειάζεται να χειρουργηθεί άμεσα στη Βοστώνη της Αμερικής, για να διορθώσει εν μέρει το πρόβλημα και να σώσει το συκώτι του. Ο ΠΣΑΚ προσέφερε για δημοπρασία, μέσω του ΠΣΑΠ, μία φανέλα του Κώστα Σλούκα της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης από το Μουντομπάσκετ της Κίνας, υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα και τον MVP του ΝΒΑ Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του μικρού μας φίλου, που ευχόμαστε σύντομα να γίνει καλά».

Ένα συλλεκτικό κομμάτι, που αξίζει διπλά να αποκτήσετε, για να δώσετε τη δυνατότητα σε ένα νέο παιδί να παλέψει για τη ζωή του.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook