ΠΑΟΚ και Περιστέρι ρίχνονται στη «μάχη» του BCL

Ελληνική συμμετοχή έχει το σημερινό πρόγραμμα του Basketball Champions League.

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, ΠΑΟΚ και Περιστέρι έχουν υποχρεώσεις, αλλά με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους.

Στις 19:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ιταλική Μπρίντιζι και θα ψάξει την πρώτη νίκη του στον Δ’ όμιλο. Ο Δικέφαλος του Βορρά μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες, ενώ η αντίπαλος του έχει ρεκόρ 2-2. Θεωρητικά, το παιχνίδι προσφέρεται ώστε ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά το αποκλεισμό από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στο Κύπελλο Ελλάδας.

Στις 21:00 το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μορνάρ Μπαρ από το Μαυροβούνιο. Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων έχει ρεκόρ 2-2 και ψάχνει το… θετικό ισοζύγιο, απέναντι στην τελευταία του Γ’ ομίλου με παθητικό τεσσάρων ηττών. Ωστόσο, πάντα τα εκτός έδρας παιχνίδια κρύβουν κινδύνους και το Περιστέρι πρέπει να δείξει προσοχή.

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστέρι συμμετέχουν στη φάση των ομίλων του Basketball Champions League, που περιλαμβάνει 4 ομίλους των 8 ομάδων. Από κάθε όμιλο, θα προκριθούν οι τέσσερις πρώτοι στη βαθμολογία.

 

© Πηγή: to10.gr