Καββαδάς: «Η ΑΕΚ έχει 12 ετοιμοπόλεμους παίκτες από το πάνω ράφι»

Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε για την αναμέτρηση του Ηρακλή με την πρώην ομάδα του, ΑΕΚ (16/11, 17:45), για την 7η αγωνιστική της Basket League, τονίζοντας ότι η Ένωση έχει 12 παίκτες ετοιμοπόλεμους και πολύ υψηλής ποιότητας. Παράλληλα, ο Έλληνας σέντερ αναφέρθηκε στις δυσκολίες του ματς, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι Θεσσαλονικείς βλέπουν κάθε παιχνίδι το ίδιο. […]

Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε για την αναμέτρηση του Ηρακλή με την πρώην ομάδα του, ΑΕΚ (16/11, 17:45), για την 7η αγωνιστική της Basket League, τονίζοντας ότι η Ένωση έχει 12 παίκτες ετοιμοπόλεμους και πολύ υψηλής ποιότητας.

Παράλληλα, ο Έλληνας σέντερ αναφέρθηκε στις δυσκολίες του ματς, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι Θεσσαλονικείς βλέπουν κάθε παιχνίδι το ίδιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προερχόμαστε από δύο ήττες και θέλουμε να ρεφάρουμε. Σεβόμαστε πολύ την ΑΕΚ, είναι μεγάλη ομάδα, το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Προετοιμαζόμαστε το τελευταίο διάστημα γι’ αυτό το παιχνίδι, είναι στην έδρα μας, ξέρουμε τις δυνατότητές μας και πόσο δυνατοί είμαστε μαζί με τον κόσμο. Θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα το Σάββατο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε το ίδιο. Θέλουμε να παίζουμε καλά και ο κόσμος να ευχαριστιέται το μπάσκετ, να έρχεται πιο κοντά στην ομάδα και στο τέλος να παίρνουμε τις νίκες. Αυτός είναι ο στόχος μας»

Έπειτα τόνισε: «Αρχικά πρέπει να έχουμε ενέργεια και να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο. Δεν πρέπει να κάνουμε ανούσια λάθη, να μην δίνουμε εύκολα μπάλες στον αντίπαλο. Η ΑΕΚ έχει 12 ετοιμοπόλεμους παίκτες από το πάνω ράφι, τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν. Θέλουμε να είμαστε 100% έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε το Σάββατο».

Τέλος, συμπλήρωσε για τις προσθήκες της ΑΕΚ: «Ξέρουμε τους παίκτες και τις δυνατότητές τους. Εμείς πρέπει να σταθούμε στο πλάνο μας, δεν ασχολούμαστε με αυτά. Κάνουμε την δουλειά μας στο γήπεδο, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και περιμένουμε να έρθει αυτό που θέλουμε».

© Πηγή: to10.gr