Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος, τελειώνουν παίκτες, υπ’ ατμόν ο Πεδουλάκης

Η ήττα από τον Προμηθέα και ο αποκλεισμός – σοκ από το Κύπελλο Ελλάδος σημαίνει… μείον ένας τίτλος για τον Παναθηναϊκό.

Και σε μια διοργάνωση που απουσιάζει ο Ολυμπιακός, οι πράσινοι έχασαν το πιο εύκολο νταμπλ της ιστορίας τους. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού και ήδη το σημερινό πρωτοσέλιδο της Πράσινης τις… προαναγγέλλει.

Από χθες το βράδυ όλοι στο τριφύλλι βρίσκονται υπό κρίση. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έξαλλος με την εικόνα της ομάδας και τον αποκλεισμό. Και πλέον όλοι τελούν υπό κρίση. Από τον προπονητή και τους συνεργάτες του, μέχρι και το τεχνικό επιτελείο.

Χθες αργά τη νύχτα προέκυψε μια πληροφορία πως ίσως σήμερα παραιτηθεί από τον πάγκο ο Αργύρης Πεδουλάκης. Σήμερα, η εφημερίδα Πράσινη, ιδιοκτησίας Δημήτρη Γιαννακόπουλου, είναι σκληρή στην κριτική της. Και καλεί όσους συνέδεσαν το όνομά τους με τον αποκλεισμό – ντροπή, όπως τον χαρακτηρίζει, να παραιτηθούν. Μάλιστα, έχει τη φωτογραφία του Αργύρη Πεδουλάκη δίπλα από τη συγκεκριμένη φράση.

Είναι, πλέον, προφανές πως ο Πεδουλάκης βρίσκεται υπ’ ατμόν. Κι αν δεν παραιτηθεί, θα κρίνεται παιχνίδι με το παιχνίδι. Και όχι μονάχα βάσει αποτελεσμάτων, αλλά και βάσει εικόνας της ομάδας, η οποία πρέπει να βελτιωθεί. Επαναλαμβάνουμε, αν δεν προκύψει το… τέλος της συνεργασίας μέσα στις επόμενες ώρες, που δεν είναι απίθανο.

Υπό κρίση βρίσκονται και παίκτες που δείχνουν να μην μπορούν να προσφέρουν τα αναμενόμενα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως τελειώσουν οι Μπράουν και Μπεντίλ και μάλιστα άμεσα από την ομάδα.

Οι επόμενες ώρες αναμένεται να έχουν ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να βλέπει πως μια μεγάλη επένδυση που έχει κάνει τη φετινή σεζόν μετράει ήδη… μείον έναν τίτλο. Έναν τίτλο που έμοιαζε να τον έχει ο Παναθηναϊκός στο τσεπάκι, αλλά αποκλείστηκε από τον Προμηθέα Πατρών. Αποκλείστηκε έπειτα από 16 χρόνια από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Στα μάτια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μοιάζει… ασυγχώρητο.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook