Ζιάγκος: “Είναι μια οδυνηρή ήττα που μας πονάει”

Την 4η συνεχόμενη ήττα του γνώρισε το Ρέθυμνο Cretan Kings, χάνοντας με 70-67 από τον Πανιώνιο.

Ιδιαίτερα απογοητευμένος από την έκβαση της αναμέτρησης στο κλειστό «Σ. Μπεφόν» εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς Βαγγέλης Ζιάγκος, χαρακτηρίζοντας οδυνηρή την ήττα από τον Πανιώνιο Su Casa.

«Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Είναι μια οδυνηρή ήττα που μας πονάει, σε ένα κλειστό παιχνίδι που κρίθηκε σε απόλυτο βαθμό στις λεπτομέρειες.

Με ένα πολύ κρίσιμο λάθος μας στην τελευταία κατοχή, όπου είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε το ματς και στερήσαμε από τον εαυτό μας την ευκαιρία να εκτελέσουμε επίθεση, χάνοντας χάρη σε ένα καθοριστικό τρίποντο από έναν παίκτη με τεράστια προσωπικότητα, που πήρε πάνω του την τελευταία προσπάθεια.

Καλή επιτυχία στον Πανιώνιο. Εμείς δώσαμε το τρίτο παιχνίδι εκτός έδρας στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και απέναντι σε ομάδες όπως ο Ηφαιστος, το Περιστέρι, ο Ηρακλής, ομάδες άλλου level, άλλων στόχων και προσδοκιών για φέτος.

Το ματς με τον Πανιώνιο το είχαμε κυκλώσει , το θέλαμε, το πιστεύαμε ότι μπορούμε να το πάρουμε.

Ετσι όπως εξελίχθηκε δυστυχώς ήμασταν άτυχοι στις λεπτομέρειες και για ακόμα ένα παιχνίδι άστοχοι σε μια καθοριστική παράμετρο του παιχνιδιού, που είναι οι βολές και ειδικά σε ένα κλειστό παιχνίδι και σε μια χρονική περίοδο όπου ροκανιζόταν η διαφορά δέκα πόντων που είχαμε».