Κώττας: «Πολύ χρήσιμη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ο Θωμάς Κώττας έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην ψυχολογία που απέκτησε ο  Ιωνικός μετά τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ενόψει του αγώνα με την έτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον Άρη, ο Κώττας τόνισε πως δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον Θεό του πολέμου λόγω της κακής έναρξης στο πρωτάθλημα και να συνεχίσουν να είναι συγκεντρωμένοι. Αναλυτικά όσα […]

Ο Θωμάς Κώττας έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην ψυχολογία που απέκτησε ο  Ιωνικός μετά τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ενόψει του αγώνα με την έτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον Άρη, ο Κώττας τόνισε πως δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον Θεό του πολέμου λόγω της κακής έναρξης στο πρωτάθλημα και να συνεχίσουν να είναι συγκεντρωμένοι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Θωμάς Κώττας στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας φίλοι της ΕΚΟ Basket League

Η συγκεκριμένη εβδομάδα ήταν πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες για εμάς. Η νίκη μας επί του ΠΑΟΚ, πέρα από το γεγονός ότι ήταν ιστορική για την ομάδα, βοήθησε πολύ και την ψυχολογία μας. Ήταν ουσιαστικά μια συνέχεια της καλής μας εμφάνισης με τον Προμηθέα και τώρα το κλίμα άλλαξε εντελώς.

Είχα γράψει και στο προηγούμενο blog μου ότι η νίκη με τον ΠΑΟΚ θα ήταν πολύ χρήσιμη για πολλούς λόγους και πράγματι αυτό ίσχυε. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα ματς σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

Ο Άρης μας περιμένει και ξέρουμε ότι έχει ισχυρό κίνητρο για να επιστρέψει στις νίκες. Θα ήταν μεγάλο λάθος μας να θεωρήσουμε ότι είναι σε κακή κατάσταση. Έχει πολύ ποιοτική ομάδα με έμπειρους παίκτες και αυτό είναι αρκετό για να μην επαναπαυτούμε.

Από την άλλη όμως κι εμείς θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε βρει το αγωνιστικό πρόσωπο που μας ταιριάζει και ότι θα έχει διάρκεια. Δεν πρέπει να σταματήσουμε στη νίκη με τον ΠΑΟΚ, αλλά να χτίσουμε πάνω σε αυτήν.

Μέσα στην εβδομάδα κάναμε και την επίσημη φωτογράφιση της ομάδας. Πάντα, τέτοια πράγματα είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεφύγουμε από την ρουτίνα των προπονήσεων και να αστειευτούμε μεταξύ μας. Αυτό βέβαια δεν άλλαξε το πόσο σκληρά δουλεύουμε».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook