Πανιώνιος: Με Σάμιουελς απέναντι στο Ρέθυμνο

Ο Πανιώνιος έκανε το μεγάλο «μπαμ» και την Παρασκευή ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαμάρντο Σάμιουελς, ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, αλλά και από την Ευρώπη, αγωνιζόμενος σε Μπαρτσελόνα και Μιλάνο. Ο 30χρονος σέντερ, μάλιστα, ήρθε έτοιμος να αγωνιστεί και όπως όλα δείχνουν θα κάνει το ντεμπούτο του με […]

Ο Πανιώνιος έκανε το μεγάλο «μπαμ» και την Παρασκευή ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαμάρντο Σάμιουελς, ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, αλλά και από την Ευρώπη, αγωνιζόμενος σε Μπαρτσελόνα και Μιλάνο.

Ο 30χρονος σέντερ, μάλιστα, ήρθε έτοιμος να αγωνιστεί και όπως όλα δείχνουν θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Κυανέρυθρων στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο (15:45), για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία πλέον έχει στον πάγκο της τον Γιώργο Σκαραφίγκα, θα ψάξει για την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας απέναντί της μια ομάδα, η οποία επίσης δεν έχει γευτεί μέχρι στιγμής τη χαρά της νίκης.

Ο πολύπειρος Τζαμαϊκανός σέντερ προπονήθηκε χωρίς προβλήματα και σε φουλ ρυθμούς και έτσι αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στους Κρητικούς.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook