Αρης: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μόρις

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Τζεϊλέν Μόρις. Ο γκαρντ του Αρη χτύπησε στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λάρισα, για την 3η αγωνιστική και υπήρχαν φόβοι για σοβαρό τραυματισμό, αλλά οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει έναν ερεθισμό στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού. Ο Αμερικανός θα κάνει αγώνα δρόμου για να […]

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Τζεϊλέν Μόρις.

Ο γκαρντ του Αρη χτύπησε στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λάρισα, για την 3η αγωνιστική και υπήρχαν φόβοι για σοβαρό τραυματισμό, αλλά οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει έναν ερεθισμό στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού.

Ο Αμερικανός θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό Νικαίας, για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ:

“Ο Τζεϊλέν Μόρις απέφυγε τα χειρότερα. Έχει υποστεί έναν ερεθισμό στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού, μετά τον τραυματισμό του στον χθεσινό (13/10) αγώνα με τη Λάρισα και ξεκίνησε από σήμερα (14/10) θεραπείες, προκειμένου να είναι έτοιμος στο Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό Νικαίας”.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook