Αρης: Στην πόρτα της εξόδου ο Τάλτον, βαρύ το κλίμα για Γκάγκιτς

Η βαριά ήττα από τον Ερμή Αγιάς με 92-78 και η κάκιστη εμφάνιση της ομάδας στη Λάρισα φέρνουν ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του Αρη, με τον Σούλη Μαρκόπουλο και τους ανθρώπους της ΚΑΕ να είναι απογοητευμένοι και προβληματισμένοι με αρκετούς παίκτες. Ενας από τους παίκτες που δεν έχουν πείσει ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις υψηλές […]

Η βαριά ήττα από τον Ερμή Αγιάς με 92-78 και η κάκιστη εμφάνιση της ομάδας στη Λάρισα φέρνουν ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του Αρη, με τον Σούλη Μαρκόπουλο και τους ανθρώπους της ΚΑΕ να είναι απογοητευμένοι και προβληματισμένοι με αρκετούς παίκτες.

Ενας από τους παίκτες που δεν έχουν πείσει ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις της ομάδας είναι ο Γκάρι Τάλτον. Ο Αμερικανός γκαρντ μπορεί στο χθεσινό ματς με τον Ερμη Αγιάς να είχε καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, όμως, η εμφάνισή του δεν έπεισε τον Μαρκόπουλο. Ο έμπειρος προπονητής του Αρη δεν έμεινε ικανοποιημένος από την οργάνωση του Τάλτον, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχωρήσει το επόμενο διάστημα από το ρόστερ της ομάδας.

Ο τεχνικός του Άρη αναζητά μια καλύτερη λύση, χωρίς όμως ακόμα να έχουν γίνει γνωστά ονόματα για τον υποψήφιο αντικαταστάτη του Αμερικανού γκαρντ. Παράλληλα, θα ενταθούν οι προσπάθειες για την απόκτηση του Βλάντο Γιάνκοβιτς, με τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών να έχουν κολλήσει στο οικονομικό κομμάτι.

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται και ο Τζόρτζε Γκάγκιτς, καθώς ο Σέρβος σέντερ δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Όπως όλα δείχνουν ο Γκάγκιτς θα ακολουθήσει τον δρόμο του Τάλτον και ο Αρης θα κινηθεί για έναν αθλητικό ψηλό, προκειμένου να πλαισιώσει και να συμπληρώσει τους Ντραγκίσεβιτς και Μιλόσεβιτς στην φροντ λάιν της ομάδας.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες το επόμενο διάστημα, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση της ομάδας για όλα τα θέματα.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook