Συγκινητικό μήνυμα Βασιλόπουλου σε Αθηναίου

Υπέστη ρήξη χιαστού, που θα τον αφήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μαζί με τον Γιάννη Μπουρούση σήκωσαν τον Γιάννη Αθηναίου και τον μετέφεραν στα αποδυτήρια μετά τον άσχημο τραυματισμό του Έλληνα γκαρντ και του έστειλε ένα υπέροχο μήνυμα συμπαράστασης.

Ο Έλληνας γκαρντ πάλευε να κερδίσει τη θέση του για το Παγκόσμιο Κύπελλο και να ζήσει τ’ όνειρό του, ενώ πρόσφατα είχε υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Και σε μια ανύποπτη φάση όλα γκρεμίστηκαν, όταν υπέστη ρήξη χιαστού, που θα τον αφήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Ο φόργουορντ του Περιστερίου έστειλε ένα υπέροχο μήνυμα συμπαράστασης: 

“Θα προτιμούσα να σε κουβαλάω έτσι για να σε πετάξω σε μια πισίνα ρε αδερφέ… αλλά η ζωή τελικά είναι φτιαγμένη με δυσκολίες!! Όλοι θα σου πουν να μείνεις δυνατός,γιατί απλά έτσι τους έχεις μάθει..!! Δεν είναι like κ καρδούλες η ζωή, ούτε μετριέται έτσι η αγάπη.. κ εσύ έχεις αρκετή γι’ αυτο το άθλημα!.. αυτό το άθλημα που σε κάνει να πονάς κ που το κυνηγάς κάθε μέρα ώστε να γίνεις καλύτερος..άλλοι λένε ότι είναι μια δοκιμασία,άλλοι λένε η κακιά στιγμή!!

Κανείς δεν ξέρει.. αυτό που ξέρω εγώ είσαι ΕΣΥ..!! Κ είμαι σίγουρος πως θα είσαι κάθε μέρα εκεί,κλεισμένος σε ενα φυσικοθεραπευτηριο και σε ένα γυμναστήριο ΜΟΝΟΣ σου για να γίνεις καλά.. αυτή είναι κύριοι η ζωή ενός πρωταθλητή. Μια ζωή, που πολλές φορές η επιτυχία μετριέται με τα σημάδια που έχεις στο κορμί σου!!δεν είναι παράσημα,ούτε απλές γρατζουνιές.. είναι πόνος!! Πόνος για κάτι που αγαπάς…!! Κ ότι αγαπάς δεν το αφήνεις ποτέ.. Γιάννη, μεινε δυνατός κι εμείς θα είμαστε πάντα εκεί για σένα!”, ήταν το μήνυμά του στο Instagram.