Δεν ακολουθεί την ομάδα στην Κίνα ο Σλούκας

Οτραυματισμός του Κώστα Σλούκα στο ματς με τους Ιταλούς, δεν θα του επιτρέψει να ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής στην Κίνα σε πρώτη φάση από τις 21/8. Τρέχει για να προλάβει το Παγκόσμιο ο γκαρντ της Φενέρ…

Σημαντικό πρόβλημα προκύπτει για την Εθνική Ελλάδος. Οι διεθνείς μπορεί να ενθουσίασαν το κοινό με την εύκολη νίκη επί της Ιταλίας και την καλή εμφάνιση των Αντετοκούνμπο και Καλάθη, όμως η σημερινή ημέρα ξημέρωσε με έντονο προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας.

Ο γκαρντ της Φενέρ υπέστη αιμάτωμα και θλάση στο γαστροκνήμιο και θα μείνει στην Ελλάδα μην ακολουθώντας τους συμπαίκτες του στον δρόμο για την Κίνα στις 21/8. Η κατάσταση του θα επανεκτιμάται διαρκώς, ωστόσο όλα είναι πιθανά μέχρι το τζάμπολ της διοργάνωσης στις 31/8.

Ακολουθεί η επίσημη ενημέρωση από την ΕΟΚ:

«Με αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου διαγνώστηκε ο Κώστας Σλούκας αφού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.  Ο Σλούκας άρχισε άμεσα θεραπεία και την Τρίτη θα γίνουν νέες εξετάσεις και επανεκτίμηση της κατάστασης.

Ο παίκτης δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα για την Κίνα από την Τετάρτη, θα συνεχίσει τις θεραπείες στην Αθήνα και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με προτεραιότητα πάντα την υγεία του αθλητή»

To10.gr